بهترین خوراکی های چربی سوز
با فرا رسیدن سال نو احتمال افزایش وزن به دلیل دید و بازدیدهای نوروزی بیشتر می شود که می توان با مصرف برخی خوراکی ها مانند گریپ فورت، سیب، چای سبز، فلفل سیاه و قرمز و تخم مرغ از افز...
ادامه مطلب...با فرا رسیدن سال نو احتمال افزایش وزن به دلیل دید و بازدیدهای نوروزی بیشتر می شود که می توان با مصرف برخی خوراکی ها مانند گریپ فورت، سیب، چای سبز، فلفل سیاه و قرمز و تخم مرغ از افز...
ادامه مطلب...یکی از معروف ترین خطرات مصرف زیاد گوشت قرمز، ابتلا به سرطان روده ی بزرگ است که این مسئله در پژوهشهای متعدد، به اثبات رسیده است. به عنوان مثال، گروهی از پژوهشگران اروپایی پس از برر...
ادامه مطلب...نقش تغذیه سالم در پیشگیری و حتی درمان سرطان تایید شده است. شیوه زندگی و عادتهای تغذیه سهم مهمی در بروز سرطان دارد به طوری که درصد زیادی از موارد سرطان با تغذیه نامناسب ارتباط دارد...
ادامه مطلب...به طور متوسط بیش از نیمی از وزن بدن و حدود 60 تا 70 درصد از آب تشکیل شده است. در سنین پایینتر درصد بیشتری از وزن بدن ازآب است و این میزان در سالهای سالمندی کمتر خواهد شد.
ادامه مطلب...مواد اصلی تشکیلدهنده رژیم مدیترانهای میوهها، سبزیها و صیفیها ( به خصوص آنها که برگ سبز بیشتری دارند) ، گیاهان معطر ، غلات ، روغن زیتون ، ماهی ، دانهها و چاشنیهایی مانند سر...
ادامه مطلب...بسیاری ازغذاهایی که ما مصرف می کنیم حاوی نمک مستتر هستند. از سس سالاد گرفته تا بیسکوییت و ساندویچ کوچکی که در کیفددارید و در یک کلام تقریبا تمام مواد غذایی که در روز مصرف میکنید م...
ادامه مطلب...یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفرههای ایرانی، گفت: برخی از عادتهای غذایی نادرست منجر به بیماریهای قلبی و عروقی و گوارشی میشود.
ادامه مطلب...تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد مصرف روزانه 75 گرم گردو، بقا، حرکت و ویژگیهای ظاهری اسپرم را در مردان 21 تا 35 ساله بهبود میبخشد. به گزارش خبرنگار پژوهشی ایسنا منطق...
ادامه مطلب...محققان انگلیسی ماده شیمیایی تولید کردهاند که درصورت افزودن به غذا، حس سیر شدن در فرد ایجاد میکند. به گزارش سرویس علمی ایسنا، این ماده شیمیایی از طریق مهار قدرت پروپانوات (proprio...
ادامه مطلب...در فصول سرد سال، به خلاف فصول گرم، دستگاه گوارش انسان قویتر میشود و آدمی برای جبران سرمای بیرونی، بیشتر از غذاهای سنگینتر استفاده میکند. براساس گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعر...
ادامه مطلب...مصرف نخود و عدس سلول های استخوان ساز را تقویت می کند. به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی (وب دا) ؛ پزشک فوق تخصص غدد و داخلی و عضو هیئت علمی دانش...
ادامه مطلب...محققان آمریکایی موفق به ابداع روشی برای معکوس کردن روند پخت سفیده تخممرغ شدهاند که به کاهش هزینههای درمان سرطان، تولید موادغذایی و سایر بخشهای مرتبط با صنعت فناوری زیستی کمک می...
ادامه مطلب...محققان هلندی مدعی شدهاند که مادهای در تخممرغ باعث افزایش بخشندگی افراد میشود. به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، تحقیقات محققان دانشگاه لایدن نشان داده که اسید آمینه تریپتوفان در برخ...
ادامه مطلب...معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: علل بروز یک سوم سرطانها به تغذیه نامناسب برمیگردد. به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه یزد، دکتر رضا ملکزاده در همای...
ادامه مطلب...مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: دریافت ناکافی آهن از غذاها موجب فقر آهن و کم خونی می شود. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهد...
ادامه مطلب...دانشمندان دانشگاه سان فرانسیسکو با همکاری یک محقق ایرانیالاصل در پژوهش جدید خود نشان دادهاند، کودکانی که والدین آنها به تازگی طلاق گرفتهاند، بیشتر احتمال دارد از نوشیدنیهای ق...
ادامه مطلب...معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: باید از چیدن، خریدن و خوردن قارچ های روییده شده در طبیعت و کوه و دشت پرهیز کرد و تنها از قارچ های خوراکی پرورش یافته در کارخانجات ...
ادامه مطلب...دبیر کل سازمان ملل متحد به مناسبت روز جهانی بهداشت ،7 آوریل 2015 برابر با 18 فروردین ماه سال جاری پیام داد. دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت ، 7 آوریل 20...
ادامه مطلب...رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، جزئیات تحول در نان برای سال 94 را اعلام و بر تشدید نظارتها بر عملکرد نانواییها در زمینه عرضه نان سالم تاکید کرد.
ادامه مطلب...محققان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی موفق به اختراع نوشیدنیهای جدید از محصولات کشاورزی شدند.به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، متخصصان علم تغذیه مصرف 1.5 تا 2.5 لیتر ما...
ادامه مطلب...