مضرات مصرف زیاد گوشت قرمز
یکی از معروف ترین خطرات مصرف زیاد گوشت قرمز، ابتلا به سرطان روده ی بزرگ است که این مسئله در پژوهشهای متعدد، به اثبات رسیده است. به عنوان مثال، گروهی از پژوهشگران اروپایی پس از برر...
ادامه مطلب...یکی از معروف ترین خطرات مصرف زیاد گوشت قرمز، ابتلا به سرطان روده ی بزرگ است که این مسئله در پژوهشهای متعدد، به اثبات رسیده است. به عنوان مثال، گروهی از پژوهشگران اروپایی پس از برر...
ادامه مطلب...نقش تغذیه سالم در پیشگیری و حتی درمان سرطان تایید شده است. شیوه زندگی و عادتهای تغذیه سهم مهمی در بروز سرطان دارد به طوری که درصد زیادی از موارد سرطان با تغذیه نامناسب ارتباط دارد...
ادامه مطلب...به طور متوسط بیش از نیمی از وزن بدن و حدود 60 تا 70 درصد از آب تشکیل شده است. در سنین پایینتر درصد بیشتری از وزن بدن ازآب است و این میزان در سالهای سالمندی کمتر خواهد شد.
ادامه مطلب...مواد اصلی تشکیلدهنده رژیم مدیترانهای میوهها، سبزیها و صیفیها ( به خصوص آنها که برگ سبز بیشتری دارند) ، گیاهان معطر ، غلات ، روغن زیتون ، ماهی ، دانهها و چاشنیهایی مانند سر...
ادامه مطلب...بسیاری ازغذاهایی که ما مصرف می کنیم حاوی نمک مستتر هستند. از سس سالاد گرفته تا بیسکوییت و ساندویچ کوچکی که در کیفددارید و در یک کلام تقریبا تمام مواد غذایی که در روز مصرف میکنید م...
ادامه مطلب...محققان هلندی مدعی شدهاند که مادهای در تخممرغ باعث افزایش بخشندگی افراد میشود. به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، تحقیقات محققان دانشگاه لایدن نشان داده که اسید آمینه تریپتوفان در برخ...
ادامه مطلب...معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: علل بروز یک سوم سرطانها به تغذیه نامناسب برمیگردد. به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه یزد، دکتر رضا ملکزاده در همای...
ادامه مطلب...مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: دریافت ناکافی آهن از غذاها موجب فقر آهن و کم خونی می شود. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهد...
ادامه مطلب...دانشمندان دانشگاه سان فرانسیسکو با همکاری یک محقق ایرانیالاصل در پژوهش جدید خود نشان دادهاند، کودکانی که والدین آنها به تازگی طلاق گرفتهاند، بیشتر احتمال دارد از نوشیدنیهای ق...
ادامه مطلب...معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: باید از چیدن، خریدن و خوردن قارچ های روییده شده در طبیعت و کوه و دشت پرهیز کرد و تنها از قارچ های خوراکی پرورش یافته در کارخانجات ...
ادامه مطلب...دبیر کل سازمان ملل متحد به مناسبت روز جهانی بهداشت ،7 آوریل 2015 برابر با 18 فروردین ماه سال جاری پیام داد. دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت ، 7 آوریل 20...
ادامه مطلب...رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، جزئیات تحول در نان برای سال 94 را اعلام و بر تشدید نظارتها بر عملکرد نانواییها در زمینه عرضه نان سالم تاکید کرد.
ادامه مطلب...محققان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی موفق به اختراع نوشیدنیهای جدید از محصولات کشاورزی شدند.به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، متخصصان علم تغذیه مصرف 1.5 تا 2.5 لیتر ما...
ادامه مطلب...سازمان بهداشت جهانی در گزارشی به مناسبت هفتم آوریل (18 فروردین) روز جهانی سلامت اعلام کرد: سالانه دو میلیون نفر در جهان جان خود را در اثر آب و غذای آلوده از دست می دهند.به گزارش گر...
ادامه مطلب...مطالعات محققان کالج سلطنتی لندن نشان می دهد که اضافه وزن نتیجه بی تحرکی نیست؛ بلکه شکر و کربوهیدرات عوامل اصلی چاقی هستند.به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، محققان تا امروز ب...
ادامه مطلب...تحقیقات صورت گرفته توسط پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد، ویتامین C برای محافظت از پوست در برابر پرتوهای مضر خورشید بویژه در فصل تابستان بسیار مفید است. به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، ...
ادامه مطلب...یک پزشک فوق تخصص نوزادان، درباره شرایط و مراقبت های لازم برای شیردهی موفق مادران گفت: مسؤولان و کارکنان بخش های زایمان، اتاق عمل و پس از زایمان، تلاش کنند تا نوزاد بلافاصله بعد از ...
ادامه مطلب...مطالعات 16 ساله محققان آمریکایی نشان می دهد که با سه تغییر کوچک در رژیم غذایی می توان کاهش وزن چشمگیری داشت.مطالعه 16 ساله بر روی بیش از 120 هزار داوطلب در سراسر دنیا نشان می دهد ک...
ادامه مطلب...برای افرادی که در معرض استرس هستند توصیه می شود ویتامین C مصرف کنند. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ...
ادامه مطلب...دبیرعلمی نخستین کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت:علاوه بر عوامل ژنتیکی، رژیم های غذایی پر پروتئین و استعمال دخانیات به ویژه سیگار به عنوان مهم ترین عوامل بروز سرطان پروستات...
ادامه مطلب...